Herman

Stefan de Walle, Eva Van der Gucht e.a.
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk vertrekt naar een ander? Het overkomt Herman. Als getrouwde vader van twee volwassen kinderen leidt hij een rimpelloos leven totdat Annelies, zijn nogal sturende vrouw, hem verlaat en hij zichzelf moet zien te redden. Wie is Herman zonder haar? Met vallen en opstaan leert Herman zijn eigen leven te leven. Hij stort zich in allerlei avonturen, waar hij tot zijn verbazing ook nog eens heelhuids uitkomt. Herman is een tragikomedie over een laatbloeier, gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc van Bree. Een coming-of-age verhaal van een midden vijftiger, ontroerend en hilarisch tegelijk.

Meerdere rollen

Dit toneelstuk wordt gespeeld door Stefan de Walle (Flodder, Sinterklaas, Tweede Hans), twee jonge acteurs en Eva Van der Gucht (Oogappels, De vloer op); die meerdere rollen zal vertolken. Zo speelt ze niet alleen de vrouw van Herman, maar ook zijn dochter, minnares en therapeut.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Stefan de Walle, Eva Van der Gucht, e.a.

  Creatives

  Naar het boek van Marc van Bree
  Tekst: Peter de Baan, Bart van den Donker
  Regie: Peter de Baan
  Producent: Senf Producties
  Fotografie: Bram Willems

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.