Toneelstuk Herman promobeeld liggend
Stefan de Walle maakt een weergaloze transformatie door

Theaterkrant

Toneel

Herman

Stefan de Walle, Eva Van der Gucht e.a.

Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk vertrekt naar een ander? Het overkomt Herman. Als getrouwde vader van twee volwassen kinderen leidt hij een rimpelloos leven totdat Annelies, zijn nogal sturende vrouw, hem verlaat en hij zichzelf moet zien te redden. Wie is Herman zonder haar? Met vallen en opstaan leert Herman zijn eigen leven te leven. Hij stort zich in allerlei avonturen, waar hij tot zijn verbazing ook nog eens heelhuids uitkomt. Herman is een tragikomedie over een laatbloeier, gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc van Bree. Een coming-of-age verhaal van een midden vijftiger, ontroerend en hilarisch tegelijk.

Meerdere rollen

Dit toneelstuk wordt o.a. gespeeld door Stefan de Walle (Flodder, Sinterklaas, Tweede Hans) en Eva Van der Gucht (Oogappels, De vloer op); die meerdere rollen zal vertolken. Zo speelt ze niet alleen de vrouw van Herman, maar ook zijn dochter, minnares en therapeut.

Speeldata en tickets

April 2024

Wo 10 apr 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 11 apr 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 12 apr 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 13 apr 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 14 apr 14:30
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Stefan de Walle, Eva Van der Gucht, Abe Dijkman en Jurriaan Bruinier

Creatives

Naar het boek van Marc van Bree

Tekst

Peter de Baan, Bart van den Donker

Regie

Peter de Baan

Fotografie

Bram Willems

Producent

Senf Producties

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.