Toneel

Het oog van de storm

Hans Croiset, Anne Wil Blankers e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Na het bejubelde stuk De vader en de komische voorstelling De waarheid kunnen we opnieuw genieten van een toneelstuk van de veelgeprezen Franse toneelschrijver Florian Zeller. In Het oog van de storm volgen we André en Madeleine, die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij is als toegewijde, sterke vrouw altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Dit weekend komen hun dochters naar het ouderlijk huis om op verzoek van Andrés uitgever zijn papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er echter vreemde dingen. Alles wijst erop dat er iemand is overleden… maar wie?

Wat is waar

Schrijver Florian Zeller laat in zijn toneelstukken vaak in het midden wat er ‘waar’ is en wat niet. “Belangrijk is dat de toeschouwer in het hoofd van de personages kruipt en zo vanuit een steeds wisselend perspectief hun leven meebeleeft”, aldus Zeller.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Florian Zeller
Vertaling: Laurens Spoor
Regie: Agaath Witteman
Producent: MORE Theater Producties

Cast

Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw e.a.

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5