Het oog van de storm

Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

Een nieuwe, snelle en scherpe voorstelling van de jonge Franse schrijver Florian Zeller. Na zijn bejubelde stuk De vader en het komische De waarheid kunnen we nu genieten van Het oog van de storm. Hierin volgen we André en Madeleine, die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij is als toegewijde, sterke vrouw altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Dit weekend komen hun dochters naar het ouderlijk huis om op verzoek van Andrés uitgever zijn papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er echter vreemde dingen. Alles wijst erop dat er iemand is overleden… maar wie? Net als in De vader wordt André vertolkt door Hans Croiset, een veelgeprezen rol waarvoor hij de Louis d'Or in de wacht sleepte. Het oog van de storm speelt zich voor de gebeurtenissen in De vader af, maar is ook goed te volgen zonder dit stuk te hebben gezien. 

 

Nagesprek

Op zondag 19 april is er na afloop van de voorstelling een nagesprek met actrices Johanna ter Steege en Marguerite de Brauw, wat wordt geleid door regisseur Agaath Witteman. Dit nagesprek is gratis toegankelijk voor bezoekers van Het oog van de storm.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Florian Zeller
  Vertaling: Laurens Spoor
  Regie: Agaath Witteman
  Producent: MORE Theater Producties

  Cast

  Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw, Zouhair Mtazi en Bo Bojoh

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5