Het oog van de storm

Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een nieuwe, snelle en scherpe voorstelling van de jonge Franse schrijver Florian Zeller. Na zijn bejubelde stuk De vader en het komische De waarheid kunnen we nu genieten van Het oog van de storm. Hierin volgen we André en Madeleine, die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij is als toegewijde, sterke vrouw altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Dit weekend komen hun dochters naar het ouderlijk huis om op verzoek van Andrés uitgever zijn papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er echter vreemde dingen. Alles wijst erop dat er iemand is overleden… maar wie?

Wat is waar

Schrijver Florian Zeller laat in zijn toneelstukken vaak in het midden wat er ‘waar’ is en wat niet. “Belangrijk is dat de toeschouwer in het hoofd van de personages kruipt en zo vanuit een steeds wisselend perspectief hun leven meebeleeft”, aldus Zeller.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Florian Zeller
  Vertaling: Laurens Spoor
  Regie: Agaath Witteman
  Producent: MORE Theater Producties

  Cast

  Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw, Zouhair Mtazi en Bo Bojoh

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5