‘De la Parra’s tekst is prettig wispelturig, haar acteren spannend en levendig’
de Volkskrant

Het verbrande huis

Een Surinaamse familiekroniek
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: DeLaMar West DeLaMar West

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling op 5 & 6 juni afgelast en verplaatst naar 17 & 18 september in DeLaMar West. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Wegens succes is dit bijzondere toneelstuk van Bodil de la Parra terug in het theater! Bodil komt al haar hele leven in Paramaribo, de stad waar haar vader opgroeide. Ze bezocht zijn geboortehuis aan de Zwartenhovenbrugstraat ontelbare keren. Ze sliep onder één klamboe met haar neefjes, leerde haar norse opa te doorgronden, zag haar tantes de heerlijkste gerechten klaarmaken en danste op de muziek van Lieve Hugo. Maar in de nacht van 14 oktober 2012 brandde het huis, onder toeziend oog van haar familie, tot de grond toe af. In één klap was meer dan een eeuw geschiedenis in rook opgegaan. In Het verbrande huis wekt Bodil het huis en haar Surinaamse familie weer tot leven. Een persoonlijk en liefdevol verhaal, dat aan de hand van een flinke dosis humor zijn licht laat schijnen op de Nederlands-Surinaamse geschiedenis.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Het verbrande huis de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Bodil de la Parra
  Regie: Wimie Wilhelm
  Producent: Rudolphi Producties

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5