Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

Pieter Kramer
Duur: 2 uur 50 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

In het toneelstuk Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht maak je kennis met Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft. Christopher houdt van wiskunde, van lijstjes en patronen en hij spreekt altijd de waarheid. Van mensen begrijpt hij dan weer niet zo veel. Als Christopher de dode hond van zijn buurvrouw in de tuin aantreft en hij verdacht wordt van moord gaat hij op onderzoek uit om de dader te achterhalen. Tijdens zijn zoektocht komt Christopher achter onverwachte waarheden die zijn wereld op zijn kop zetten. Regisseur Pieter Kramer (bekend van de familievoorstellingen van het Ro Theater) laat met deze voorstelling een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen zien.

Prijzen

Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mark Haddon, waarvan meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht. Nadat het boek diverse literaire prijzen won, volgde een veelgeprezen toneelbewerking die maar liefst 7 Olivier Awards en 5 Tony Awards in de wacht sleepte.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 48,50
2e rang € 37,50
3e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Simon Stephens
  Vertaling: Rik van den Bos
  Regie: Pieter Kramer 
  Choreografie: Pim Veulings
  Scènefoto’s: Sanne Peper
  Producent: Theateralliantie

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5