Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

Mattias van de Vijver e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Maak kennis met Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft. Christopher houdt van wiskunde, van lijstjes en patronen en hij spreekt altijd de waarheid. Van mensen begrijpt hij dan weer niet zo veel. Als Christopher de dode hond van zijn buurvrouw vindt en vervolgens verdacht wordt van moord, gaat hij zelf op onderzoek uit om de dader te achterhalen. Tijdens zijn zoektocht komt Christopher achter onverwachte waarheden, die zijn wereld op zijn kop zetten. Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht toont je op bijzondere wijze de wereld door de ogen van iemand die met autisme leeft, en daardoor alledaagse dingen soms als onbegrijpelijk ervaart. Tegelijk levert dat ook een volstrekt originele kijk op de wereld om ons heen op.

Deze voorstelling staat van woensdag 8 t/m zondag 19 juli in DeLaMar Theater.

Nederlandse vertaling
Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mark Haddon, waarvan meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht. Na de veelbekroonde en succesvolle toneelbewerkingen in Londen en op Broadway is het stuk nu voor het eerst in een Nederlandse vertaling te zien.

Voorinschrijving kaartverkoop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang als eerste een e-mail wanneer de kaartverkoop van Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht van start gaat. Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

De prijzen voor deze voorstelling zijn nog niet bekend. 

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Cast: Mattias van de Vijver e.a.
  Regisseur: Pieter Kramer
  Producent: Theateralliantie

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5