Hoog spel

Johnny Kraaijkamp jr., Doris Baaten en Trudy Labij
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De schrijver en regisseur van het succesvolle Enkele reis zijn terug met een nieuwe thrillerkomedie! Theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr., Doris Baaten en Trudy Labij vertolken de hoofdrollen in Hoog spel: een verrassende voorstelling over een mysterieuze moord. Want wie heeft de moord gepleegd? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Terwijl het publiek hier achter probeert te komen, gebeurt er iets waardoor de avond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt… Hoog spel zorgt ervoor dat je de hele avond op het puntje van je stoel zit, en de zaal met een grote glimlach verlaat.

Eerder is gecommuniceerd dat Nettie Blanken een van de hoofdrollen zou spelen, wegens omstandigheden wordt zij vervangen door Doris Baaten.

Lex Passchier

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van spanning. Dit liet hij eerder zien met scripts voor tv-series als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het populaire Oogappels.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,00
2e rang € 29,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  Johnny Kraaijkamp jr., Doris Baaten en Trudy Labij

  Creatives

  Tekst: Lex Passchier
  Regie: Bruun Kuijt
  Fotografie: Annemieke van der Togt
  Producent: Korthals Stuurman Theaterbureau

  Coronatoegangsbewijs

  Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5