Hoog spel

Johnny Kraaijkamp jr., Nettie Blanken en Trudy Labij
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

De schrijver en regisseur van het succesvolle Enkele reis zijn terug met een nieuwe thrillerkomedie! Theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr., Nettie Blanken en Trudy Labij vertolken de hoofdrollen in Hoog spel: een verrassende voorstelling over een mysterieuze moord. Want wie heeft de moord gepleegd? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Terwijl het publiek hier achter probeert te komen, gebeurt er iets waardoor de avond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt… Hoog spel zorgt ervoor dat je de hele avond op het puntje van je stoel zit, en de zaal met een grote glimlach verlaat.

Lex Passchier

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van spanning. Dit liet hij eerder zien met scripts voor tv-series als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het populaire Oogappels.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,00
2e rang € 29,00
3e rang € 17,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Johnny Kraaijkamp jr., Nettie Blanken en Trudy Labij

  Creatives

  Tekst: Lex Passchier
  Regie: Bruun Kuijt
  Producent: Korthals Stuurman Theaterbureau

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5