Toneel

Huub Stapel

Het huwelijk
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Na het succesvolle Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus is Huub Stapel terug met de nieuwe solovoorstelling Het huwelijk, geschreven door Diederik Ebbinge (De luizenmoeder, De vliegende panters). Als een echte ervaringsdeskundige filosofeert, speelt, zingt en dicht Huub over dit aloude instituut. Hij confronteert het publiek met de gemakken en ongemakken, de ergernissen, de sleur, de liefde en in zijn geval; de breuk. Maar ook de hoop op nieuw geluk… Een pijnlijk grappige voorstelling voor iedereen die getrouwd is of getrouwd was, van plan is om te trouwen of er juist niet aan moet denken.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 32,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Diederik Ebbinge
Producent: MORE Theater Producties

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5