Huub Stapel

Het huwelijk
Duur: 2 uur 20 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum/data afgelast. Boekers hebben een voucher ontvangen. Lees meer

Na het succesvolle Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus is Huub Stapel terug met de nieuwe solovoorstelling Het huwelijk. Als een echte ervaringsdeskundige filosofeert, speelt, zingt en dicht Huub over dit aloude instituut. Hij confronteert het publiek met de gemakken en ongemakken, de ergernissen, de sleur, de liefde en in zijn geval; de breuk. Maar ook de hoop op nieuw geluk… Een pijnlijk grappige voorstelling voor iedereen die getrouwd is of getrouwd was, van plan is om te trouwen of er juist niet aan moet denken.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 32,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Haye van der Heyden
  Producent: MORE Theater Producties

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5