Igone de Jongh

Zin in liefde
Wim Sonneveld zaal

Igone de Jongh is de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land. Na 24 jaar sterdanseres geweest te zijn bij Het Nationale Ballet, besloot Igone vorig seizoen met haar eigen voorstelling I naar het publiek toe te reizen. Na het succes van deze show is het nu tijd voor een opvolger. In Zin in liefde zie je Igone opnieuw op haar allerbest. Samen met de grootste talenten uit binnen- en buitenland creëert ze een nieuw ‘fusion ballet’: een spannende en gedurfde mix tussen klassiek ballet en moderne theaterdans. Zin in liefde is een voorstelling die ontroert, betovert en tegelijkertijd inspireert om alles te geven.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Regie: Ruut Weissman
  Producent: Senf Producties i.s.m. The Fame Game

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5