Ik heet Lucy Barton

Johanna ter Steege
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Na Broadway en West End komt de toneelbewerking van Elizabeth Strouts alom geprezen bestseller nu naar Amsterdam. In Ik heet Lucy Barton zien we een vrouw in een ziekenhuisbed in New York. Ineens zit aan het voeteneind haar moeder, die ze al jaren niet gezien heeft. Er komen verhalen naar boven, herinneringen, stiltes. Wat zeggen onze verhalen? Hoe betrouwbaar zijn onze herinneringen, en hoe verschillen ze per persoon? Lucy Barton vertelt het verhaal van haar en haar moeder: geestig en emotioneel, glashelder en mysterieus, van onpeilbare droefheid en tegelijkertijd van grote lichtheid. Gespeeld door Johanna ter Steege (De beentjes van Sint Hildegard, De vader, De waarheid) en geregisseerd door Antoine Uitdehaag (Sophie, Geen paniek, Palm Springs).

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 20 en 21 april 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Naar het boek van: Elizabeth Strout
  Vertaling en regie: Antoine Uitdehaag
  Producent: MORE Theater Producties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5