In de lift

Rian Gerritsen en Yazan Al-Hakim
Mary Dresselhuys zaal

In deze tragikomische voorstelling komt de wereld van een ambitieuze zakenvrouw samen met die van een gevluchte jongeman. Opgesloten in een benauwde ruimte zijn ze ongewild op elkaar aangewezen. Gaandeweg wordt duidelijk hoe ver ze van elkaar vandaan staan, maar ook hoeveel overeenkomsten zij hebben... In de lift werkt op de (on-)gemakkelijke lachspieren en zit vol herkenbare situaties. Een voorstelling die aan de hand van een ogenschijnlijk typische gebeurtenis universele en actuele thema’s aan het licht weet te brengen.

Nagesprek

Na afloop van elke voorstelling is er een nagesprek met Annemarie Wisse, schrijfster van In de lift. Producent Iris Slee zal hier samen met Annemarie dieper ingaan op de inhoud en de totstandkoming van de tekst.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • mei 2024
  vr 10 mei 20.30 uur
  Met nagesprek
  v.a. € 19,50
 • za 11 mei 20.30 uur
  Met nagesprek
  v.a. € 19,50
 • zo 12 mei 14.30 uur
  Met nagesprek
  v.a. € 19,50
 
Prijzen
1e rang € 24,50
2e rang € 22,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Annemarie Wisse
  Regie: Rogier in ’t Hout
  Producent: PUNCH

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.