Instant loneliness

Via Berlin, Cello Octet Amsterdam en Korzo
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

In deze stad wonen honderdduizenden mensen. Al die mensen hebben miljoenen, zo niet miljarden dromen. De meeste komen niet uit. Op zich niet erg, integendeel; stel je voor dat alle dromen verwezenlijkt zouden worden. Maar van al die honderdduizenden mensen met miljarden niet vervulde dromen, voelen velen zich tekortschieten en eenzaam. Wat moeten we met die massabegraafplaats aan verwachtingen? Hoe kan de mens leren om te gaan met verlies, deceptie en eenzaamheid? De muziektheatervoorstelling Instant loneliness verandert de eenzaamheid in verbinding. Laat je begeleiden door een bijzondere gids, die je door een landschap vol dromen naar een intiem levensconcert van een danser en acht cellisten brengt.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze nieuwe locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

We willen dat je met een gerust gevoel kaarten kan boeken voor voorstellingen in ons theater. Daarom hanteren we een soepel restitutiebeleid zolang er coronamaatregelen gelden; dit betekent dat je tot aan de voorstelling je volledige aankoopbedrag kan terugvragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 21,50

Studenten betalen €16,50 per kaart. Er kan bij de entree om een studentenpas gevraagd worden.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Cast

  Cello Octet Amsterdam (muziek en performance), Pedro Ricardo Henry (dans), Dagmar Slagmolen (stem)

  Creatives

  Concept: Via Berlin en Cello Octet Amsterdam
  Muziek: Kate Moore
  Regie: Dagmar Slagmolen
  Choreografie: Pim Veulings
  Producent: Via Berlin
  Scènefoto's: Moon Saris

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Ik Kijk Uit Naar Campagne3

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5