Interview

Thijs Römer en Sigrid ten Napel
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum afgelast en verplaatst naar 9 april 2021. Boekers hebben via mail bericht gehad. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Topjournalist Pierre Peters moet Katja interviewen, de populairste actrice van het land. Hij heeft er weinig zin in, zij misschien nog wel minder. Katja is gewend dat journalisten alleen geïnteresseerd zijn in haar lichaam en haar nieuwste vriendje. Pierre weet niet beter dan onmiddellijk de diepte in te gaan, een diepte die hij bij Katja niet verwacht te vinden. Maar daarin vergist hij zich. Er ontspint zich een psychologisch machtsspel tussen de twee gehavende karakters. De avond ontspoort, het interview schiet alle kanten uit; afwisselend geestig, openhartig en keihard. Interview is een clash tussen de massacultuur en de elite, maar bovenal een zoektocht naar liefde en erkenning. Gebaseerd op de gelijknamige film van Theo van Gogh.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Thijs Römer e.a.

  Creatives

  Filmscenario: Theodor Holman
  Toneelbewerking: Thijs Römer
  Naar de film van: Theo van Gogh
  Producent: MORE Theater Producties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5