Isabelle Beernaert

Naakt
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Isabelle Beernaert weet met haar unieke choreografieën de harten van elk publiek te raken. Als geen ander kan zij het alledaagse leven vertalen in indrukwekkende choreografieën, die datgene wat elk mens op een bepaald moment in het leven voelt of doormaakt tot leven brengen. Isabelle werkte als choreografe mee aan internationale shows zoals het tv-programma So you think you can dance en Naakt is alweer haar elfde voorstelling in het theater. De choreografieën uit deze show zijn gemaakt op prachtige etnische muziek met een meeslepende oerkracht. We zien een dans tussen licht en duisternis, een balans tussen het mannelijke en vrouwelijke, tussen lusten en liefde, tussen zwart en rood, tussen het geklede en ongeklede. Een pure en rauwe voorstelling, over naakt in het oog van de waarheid staan.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 36,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Choreograaf, scenograaf en regie: Isabelle Beernaert
  Dansers: Isabelle Beernaert The Company 
  Producent: Dancers On Stage België & Stichting Dancers On Stage Nederland

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5