‘Het duo excelleert met spel op de vierkante centimeter, indrukwekkend geacteerd tot in het aangrijpendste en meest vileine detail’
AD

Jack Wouterse en Arjan Ederveen

Zin
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Na Tocht en Walden spelen Arjan Ederveen en Jack Wouterse in Zin twee tv-koks op leeftijd. Ze worstelen met de werkdruk van hun dagelijkse middagshow en blijken niet meer de vrienden voor het leven te zijn die ze ooit waren… dus moeten ze zin maken om de zin te zien van de zin van het zijn in weggooi tv-land. Daarnaast is daar een keukenromanschrijfster. Haar nieuwste boek wordt verfilmd, maar wie heeft het eigenlijk geschreven? Ze heeft nog steeds zin in het leven, maar zou ze het einde van de voorstelling wel halen? Zin is de heerlijk absurdistische afsluiter van een tragikomische trilogie over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 27,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Script: Arjan Ederveen
  Regie: Gerardjan Rijnders 
  Producent: Alles voor de kunsten

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5