Jamai I'm still standing Fotografie Jorn Weijts (1)
Concert

Jamai

I’m still standing

Samen met een opzwepende liveband brengt Jamai een ode aan zijn muzikale held Elton John! Een kleurrijk concert als eerbetoon aan deze geweldige artiest. De inspiratie voor zijn creativiteit heeft Jamai namelijk te danken aan deze Grammy-award winnende rockster. Een man die zijn werk heel serieus neemt, maar zichzelf niet. Tijdens I’m still standing nemen Jamai en zijn band het publiek mee in een breeds scala hits van Elton John. Van Cold Heart, Rocket Man en natuurlijk I’m still standing tot aan the Lion King en terug via Yellow Brick Road. Al die geweldige popsongs die Jamai’s liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd. ‘My gift is my song … and this one’s for you!’

Speeldata en tickets

Februari 2025

Wo 12 feb 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 12 feb 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€39,50 €32,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 1 uur 55 min. incl. pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.