Jandino

Opgefokt
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Vanwege de onzekerheid rond de coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum afgelast. We onderzoeken de mogelijkheden voor het inhalen van deze voorstelling. Boekers hebben via mail tegoedvouchers ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator Jandino Asporaat is terug met een nieuwe, komische show. Hierin durft hij het dan eindelijk toe te geven: vroeger was alles toch echt veel beter. Wat is hij oud geworden hé… Maar Jandino laat zich niet langer opfokken. Hij gaat liefhebben als zijn moeder en feesten als zijn vader. Lachen als zijn opa en koken en vreten als zijn oma. Kortom, hij gaat lekker leven en de rest zoekt het maar uit. Jandino is opgefokt!

Speeldata en kaarten
 • dec 2020
  ma 07 dec 19.30 uur
  v.a. € 19,50
 • ma 07 dec 21.30 uur
  v.a. € 19,50
 • di 08 dec 19.30 uur
  v.a. € 19,50
 • di 08 dec 21.30 uur
  v.a. € 19,50
 
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5