Jawad Es Soufi

Tour de Sloegie
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een onvergetelijke show met Jawad Es Soufi en Sloegie als schizofrene entertainers. Sloegie is het komische alter ego van Jawad, bekend van zijn populaire sketches op Instagram. Op hilarische wijze laat Sloegie zien hoe zijn geduld en vertrouwen constant op de proef worden gesteld door een aaneenschakeling van triviale en bijzondere gebeurtenissen. Sloegie vraagt zich dan ook af waarom nou uitgerekend hém al die dingen moeten overkomen. Tour de Sloegie is een veelzijdige show waarin alle talenten van Jawad samenkomen: humor, zang, dans, muziek en creatieve sketches die zowel herkenbaarheid als nieuwe inzichten oproepen. Het totaalplaatje van een heerlijk avondje comedy dus, dit mag je niet missen!

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 21,00
2e rang € 19,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Zouka

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5