Jay Francis

In de war
Wim Sonneveld zaal

Jay Francis, vroeger bekend onder zijn alias Tisjeboy Jay, is terug in het theater met een nieuwe show! Jay werd populair dankzij zijn komische video’s op internet en trad onder de vleugels van Roué Verveer op in comedyclub Toomler. Dit bleek het startsein te zijn van zijn carrière als comedian. Na succesvolle theatertours, een deelname aan tv-programma De Verraders en een uitverkocht Ziggo Dome, schittert Jay nu in de theaters met de comedyshow In de war. Want Jay is in de war. En onze wereldleiders zijn ook ‘in war’. Komt het nog goed? Of is het al goed? En wie is Jay nou echt? Je ziet het allemaal in deze hilarische show.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 31,00
2e rang € 28,00
3e rang € 21,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Puuree

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.