Jeannine La Rose met cabaretshow Genoeg Fotografie Martika Avalon DeLaMar
Muziektheater

Jeannine la Rose

Genoeg?!

Jeannine La Rose is bekend van musicalrollen in onder andere The Color Purple, Tina de Musical en The Bodyguard, maar speelt zichzelf in deze grappige en ontroerende cabaretvoorstelling. Jeannine kent als geen ander het gevoel van anders zijn. “Ik hoor nergens bij. Als mix van zwart en wit, Surinaams, Afrikaans en Europees, val ik tussen wal en schip. Soms te wit, soms te zwart, soms te dik maar helaas nooit te dun…” In Genoeg?! laat Jeannine je dansen, lachen en weet ze met haar prachtige stem iedereen tot diep in het hart te raken. Cabaret met een brok in de keel en een gevoel van herkenning.

Speeldata en tickets

Juni 2024

Zo 9 jun 15:30
v.a. € 19,50
Première
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Zo 9 jun 15:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€ 24,50 € 22,50 € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Martika Avalon

Producent

PUURee

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Theater DeLaMar Amsterdam Borrelarrangementen

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.