Cabaretvoorstelling Jeannine La Rose (C) Melissa Schoemacher
Afgelopen
Cabaret

Jeannine la Rose

Genoeg?!

Deze voorstelling stond op 9 juni in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Jeannine La Rose is bekend van musicalrollen in onder andere The Color Purple, Tina de Musical en The Bodyguard, maar speelt zichzelf in deze grappige en ontroerende cabaretvoorstelling. Jeannine kent als geen ander het gevoel van anders zijn. “Ik hoor nergens bij. Als mix van zwart en wit, Surinaams, Afrikaans en Europees, val ik tussen wal en schip. Soms te wit, soms te zwart, soms te dik maar helaas nooit te dun…” In Genoeg?! laat Jeannine je dansen, lachen en weet ze met haar prachtige stem iedereen tot diep in het hart te raken. Cabaret met een brok in de keel en een gevoel van herkenning.

Speeldata en tickets

Deze voorstelling is afgelopen.

1e rang 2e rang 3e rang
€ 24,50 € 22,50 € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties

Sandy juni 2024

Fantastische voorstelling over de bewustwording dat je goed bent zoals je bent

Renate juni 2024

Herkenbaar, vlot tempo, goed verstaanbaar, Helder en duidelijke taal. Prachtige stem met pakkende teksten die het hart raken.. Dramatisch en toch luchtig gebracht. Evenwichtige verdeling tussen muziek en tekst. Dubbel gelegen van het lachen.

Peter juni 2024

Vond het erg leuk en hele leuke sfeer

A. juni 2024

Het was een geweldige voorstelling! Prachtige zang, een heel persoonlijk verhaal en de openheid waarmee dat is gedaan. Ontwapenend en krachtig tegelijk!

Caroline juni 2024

Geweldige voorstelling van een talentvolle warme dame, heb vaak gelachen en net zoveel keren ontroert door haar. Zij bouwt een heerlijk eerlijk feestje ❤ liefs Caro

Menno juni 2024

Leuke premiere Goede show openhartig en soms ontroerend

Catherine juni 2024

Geweldig

Carla juni 2024

Was super leuk, voor een eerste première deed ze het echt fantastisch!

Rowena juni 2024

Hilarisch en realistisch, herkenbaar. Er zat goed tempo in de show. Humor en erst wisselden elkaar goed af. Wat een topvrouw! Liefs uit Zaandam!

Claudia juni 2024

Was echt een superleuke voorstelling. Jeannine kan geweldig zingen en de voorstelling was ook heel leuk. Ook erg gelachen!

Nousjka juni 2024

De show is eerlijk, open, ontroerend én grappig. Jeannine is getalenteerd, sympathiek en heeft een prachtige stem.

Regie

Floris van Delft

Dramaturgie

Daniël Cohen

Fotografie

Martika Avalon

Producent

PUURee

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 20 min. zonder pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.