Joost x Roedie

Uitgespeeld
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De voorstellingen van Joost x Roedie op 18, 19 en 20 oktober kunnen helaas niet doorgaan en zijn verplaatst naar 14 & 15 oktober 2022. Boekers zijn hierover op 13 september per mail geïnformeerd. Heb je nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

De populaire YouTubers Joost en Roedie komen naar het theater! In de spannende familievoorstelling Uitgespeeld zien we hoe Joost zonder medeweten van Roedie een afspraak maakt met een zakenman. De afspraak is niet wat het lijkt, waarna de twee verstrikt raken in allerlei intriges. Hierdoor komen Joost en Roedie voor de grootste uitdaging van hun leven te staan... Is de vriendschap sterk genoeg om dit avontuur te overwinnen? Uitgespeeld is een spectaculaire show voor het hele gezin, waarin Joost en Roedie ten strijde trekken tegen het grootste kwaad dat het internet ooit heeft gekend.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50

Als je meer dan 4 kaarten voor deze voorstelling koopt, ontvang je 10% korting. 

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Joost Bouhof, Rudi Wijnen

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5