Joost x Roedie

Uitgespeeld
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

De populaire YouTubers Joost en Roedie komen naar het theater! In de spannende familievoorstelling Uitgespeeld zien we hoe Joost zonder medeweten van Roedie een afspraak maakt met een zakenman. De afspraak is niet wat het lijkt, waarna de twee verstrikt raken in allerlei intriges. Hierdoor komen Joost en Roedie voor de grootste uitdaging van hun leven te staan... Is de vriendschap sterk genoeg om dit avontuur te overwinnen? Uitgespeeld is een spectaculaire show voor het hele gezin, waarin Joost en Roedie ten strijde trekken tegen het grootste kwaad dat het internet ooit heeft gekend.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Joost x Roedie de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50

Als je meer dan 4 kaarten voor deze voorstelling koopt, ontvang je 10% korting. 

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Joost Bouhof, Rudi Wijnen

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5