‘Goede, zinvolle liedjes en komische teksten!’
Dagblad van het Noorden
Afgelopen

Karin Bloemen & Cor Bakker

Waar waren we gebleven...
Duur: 1 uur 45 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 17 mei in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Ja, waar waren we ook alweer gebleven? Karin Bloemen en Cor Bakker zaten middenin een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen die meegenomen werden door de magie van het moment. Maar toen werden ze ruw onderbroken door ‘dat wat niet genoemd mag worden’… In Waar waren we gebleven doen Karin en Cor net alsof er niets gebeurd is. Het ‘c-woord’ zal niet genoemd worden, ze gaan gewoon door met ouderwets leuke conferences en de allermooiste liedjes uit hun carrières. De twee hebben namelijk een lange historie samen; van een eerste kennismaking op de kleinkunstacademie tot aan grote theatershows als De diva en de divan. Ook dit keer zullen Karin en Cor er ongetwijfeld in slagen om het publiek weer een avondje theater te geven zoals het hoort. Zo’n avond waarop iedereen met een lach op het gezicht naar huis gaat.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Karin Bloemen (zang), Cor Bakker (vleugel)

  Creatives

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5