Karin Bloemen & Cor Bakker

Waar waren we gebleven...
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Ja, waar waren we ook alweer gebleven? Karin Bloemen en Cor Bakker zaten middenin een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen die meegenomen werden door de magie van het moment. Maar toen werden ze ruw onderbroken door ‘dat wat niet genoemd mag worden’… In Waar waren we gebleven doen Karin en Cor net alsof er niets gebeurd is. Het ‘c-woord’ zal niet genoemd worden, ze gaan gewoon door met ouderwets leuke conferences en de allermooiste liedjes uit hun carrières. De twee hebben namelijk een lange historie samen; van een eerste kennismaking op de kleinkunstacademie tot aan grote theatershows als De diva en de divan. Ook dit keer zullen Karin en Cor er ongetwijfeld in slagen om het publiek weer een avondje theater te geven zoals het hoort. Zo’n avond waarop iedereen met een lach op het gezicht naar huis gaat.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Muzikanten

  Karin Bloemen (zang), Cor Bakker (vleugel)

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5