Karin Bloemen & Cor Bakker

Waar waren we gebleven...
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Ja, waar waren we ook alweer gebleven? Karin Bloemen en Cor Bakker zaten middenin een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen die meegenomen werden door de magie van het moment. Maar toen werden ze ruw onderbroken door ‘dat wat niet genoemd mag worden’… In Waar waren we gebleven doen Karin en Cor net alsof er niets gebeurd is. Het ‘c-woord’ zal niet genoemd worden, ze gaan gewoon door met ouderwets leuke conferences en de allermooiste liedjes uit hun carrières. De twee hebben namelijk een lange historie samen; van een eerste kennismaking op de kleinkunstacademie tot aan grote theatershows als De diva en de divan. Ook dit keer zullen Karin en Cor er ongetwijfeld in slagen om het publiek weer een avondje theater te geven zoals het hoort. Zo’n avond waarop iedereen met een lach op het gezicht naar huis gaat.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Karin Bloemen (zang), Cor Bakker (vleugel)

  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5