Afgelopen

Karin Bloemen en de Old School Band

Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 1 oktober in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Karin Bloemen is bekend van haar extravagante personalityshows, maar haar eerste grote liefde is toch echt: zingen! In deze voorstelling gaat ze dan ook ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin en de stijl van de Old School Band sluit hier naadloos op aan. Zij weten namelijk als geen ander een zaal op z’n kop te zetten met swingende funk, jazz en soul. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij: van eigen stukken tot de fijnste covers uit het repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy en andere muzikale legendes.

Voorstellingslengte:
Eerste voorstelling (19:00 uur): 60 minuten, zonder pauze
Tweede voorstelling (21:00 uur): 105 minuten, zonder pauze (première)

De Old School Band

De Amerikaanse Huffington Post omschreef de Old School Band als volgt: "Voor wie houdt van een gouwe ouwe school band; een strak no-nonsense groovend ensemble met funk-gedreven bas en drums, een tovenaar op keyboards en een buitengewoon smaakvolle gitarist met zijn eigen kenmerkende sound, zoek dan niet verder dan de nieuwste Old School Band van de Nederlandse gitarist Marnix Busstra."

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 27,00
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Karin Bloemen (zang), Marnix Busstra (gitaar), Norbert Sollewijn Gelpke (bas), Berthil Busstra (piano), Mark Stoop (drums

  Creatives

  Regie: Marnix Busstra
  Producent: Impact Entertainment

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5