Koefnoen live

Paul Groot, Owen Schumacher, Jeremy Baker
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, typetjes en imitaties het theater in. Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, maar met vertrouwde gezichten als ‘happy single’ Ipie, stijl- en klasse-icoon Nesrin, luidruchtige corpsstudentes Fleur en Madelon, sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus. Paul Groot, Owen Schumacher en Jeremy Baker laten deze typetjes schitteren in rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes. Maak je klaar voor een scherpe en satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Tekst: Paul Groot, Owen Schumacher, Jeremy Baker
  Regie: Jos Thie
  Muziek: Jeroen Sleyfer
  Choreografie / staging: Chiara Re
  Producent: MORE Theater Producties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5