Koefnoen live

Paul Groot, Owen Schumacher, Jeremy Baker
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, typetjes en imitaties het theater in. Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, maar met vertrouwde gezichten als ‘happy single’ Ipie, stijl- en klasse-icoon Nesrin, luidruchtige corpsstudentes Fleur en Madelon, sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus. Paul Groot, Owen Schumacher en Jeremy Baker laten deze typetjes schitteren in rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes. Maak je klaar voor een scherpe en satirische theaterrevue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Paul Groot, Owen Schumacher, Jeremy Baker
  Regie: Jos Thie
  Muziek: Jeroen Sleyfer
  Choreografie / staging: Daan Wijnands
  Producent: MORE Theater Producties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5