Koos & Moos (4+)

De groenste familievoorstelling
DeLaMar West (Amsterdam West)

Maak kennis met de leukste, liefste en dapperste koala ooit! Koos de Koala is vanuit het verre Australië naar Nederland gekomen om kinderen op een vrolijke manier in aanraking te brengen met natuur, dieren en het klimaat. Het is geen geheim dat onze aarde het best een beetje zwaar heeft, maar de meeste mensen weten niet precies wat er precies aan de hand is en wat ze er aan kunnen veranderen. In deze vrolijke voorstelling laten Koos en zijn beste mensenvriend Moos ons zien dat je zelf meer kan doen dan je denkt. De twee vertellen elkaar spannende verhalen, zingen liedjes en halen de leukste grappen met elkaar uit. Samen gaan ze op avontuur om te zorgen voor een groenere aarde!

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 16,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Mitch Wolterink, Florens Eykemans

  Creatives

  Tekst: Michel Bonset
  Regie: Albert Klein Kranenburg
  Producent: Bureau Vanaf2

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5