‘Adembenemend mooi’
de Volkskrant

Lazarus

Hét theaterevent met David Bowies klassiekers
Duur: 1 uur 50 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

In navolging van overheidsinstructies rond het coronavirus is deze voorstelling van 12 maart t/m 5 april afgelast. De producent onderzoekt de mogelijkheden om Lazarus in 2021 terug te laten keren. Je wordt door producent Stage Entertainment op de hoogte gehouden. Lees meer

Alle grote hits van David Bowie in een adembenemend mooie voorstelling. In de film The Man Who Fell To Earth uit 1973 speelde David Bowie de rol van Thomas Newton. Lazarus begint waar de film eindigt: in het appartement van Thomas Newton. Een man die zich onbegrepen voelt op aarde, wordt achtervolgd door een liefde uit zijn verleden en verlangt naar ontsnapping. Lazarus is must see theater! Bejubeld door de pers, door bezoekers gewaardeerd met een 8.1 en bekroond met 4 awards.

Briljante cast
Heroes, Changes, Life on Mars?, Absolute Beginners en vele andere Bowie-hits zijn de rode draad in Lazarus. De tijdloze songs worden in het Engels gezongen door een briljante cast, met onder meer Dragan Bakema als Thomas Newton en Noortje Herlaar in de rol van zijn assistente Elly. Ze worden begeleid door een zevenkoppige band die de muziek van wereldster Bowie laat schitteren.

‘I don’t know where I am going from here, but I promise it won’t be boring’ – David Bowie

Speeldata en kaarten
 
Prijzen

Woensdag, donderdag, vrijdag en zondagavond

1e rang 2e rang 3e rang
 €54,00  €44,00  €24,00

Zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
 €69,00  €59,00  €39,00

Gouden rang
Boek voor €10,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten & creatives

  Muzikanten

  Bandleider/key 1: Ferry Lagendijk
  Drums: Marc Schenk
  Basgitaar: Mark Haanstra
  Gitaar 1: Bastiaan Mulder
  Gitaar 1/2: Ward Veenstra
  Gitaar 2: Marcel Cornelissen
  Key 2: Rolf van de Sande
  Trombone: Ben Schultz
  Saxofoon: Wouter Schueler

  Creatives

  Geïnspireerd op de roman The man who fell to earth door Walter Tevis
  Tekst: David Bowie en Enda Walsh
  Muziek: David Bowie
  Regie: Ivo van Hove
  Scènefotografie: Jan Versweyveld
  Muzikaal leider: Henry Hey
  Producent: Stage Entertainment

  Met een groep naar Lazarus?

  Wil je met je familie, al je vrienden of je collega's naar Lazarus? Geen probleem! Kaarten bestellen voor een groep van meer dan 12 personen kan helaas niet online, maar wel telefonisch. Wij zorgen dan voor mooie en naast elkaar gelegen plaatsen in de zaal. Het is vanaf 13 personen ook mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. In combinatie met kaarten voor Lazarus bieden we zowel borrel- als dinerarrangementen aan, die begeleid worden door een ervaren gastvrouw.

  Voor alle groepsarrangementen en losse kaarten voor groepen (vanaf 13 personen) voor Lazarus kun je contact opnemen via events@delamar.nl of 020-555 2680.

  Bowie in concert

  Tijdens de speelperiode van Lazarus is in DeLaMar Theater de fototentoonstelling Bowie in concert te zien, bestaande uit 15 exclusieve foto’s van David Bowie tijdens concerten in Nederland. Meer info

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5