‘Beter dan het origineel uit New York’
de Volkskrant
Musical

Lazarus

David Bowies bejubelde meesterwerk
Duur: 1 uur 50 minuten
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn bejubelde meesterwerk Lazarus, ongeveer een maand later overleed hij. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen. De gesproken taal is Nederlands. 

Bowie in concert

Tijdens de speelperiode van Lazarus is in DeLaMar Theater de fototentoonstelling Bowie in concert te zien, bestaande uit 15 exclusieve foto’s van David Bowie tijdens concerten in Nederland. Meer info

Speeldata en kaarten
 
Prijzen

Woensdag, donderdag en zondagavond

1e rang 2e rang 3e rang
 v.a. €54,15  €44,15  €29,15

Vrijdag en zaterdagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
 v.a. €64,15  v.a. €54,15  v.a. €34,15

Zaterdagavond en zondagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
 v.a. €69,15  €59,15  €39,15

Gouden rang
Boek voor €15,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

19 januari
Op 19 januari 2019 steunen DeLaMar Theater en producent Stage Entertainment het bijzondere initiatief “De grote theaters in actie voor het kleinste theater”. Dit kleinste theater verwijst naar het Gilat theater in het Emma Kinderziekenhuis. In dit unieke theatertje worden voorstellingen opgevoerd voor zieke kinderen waardoor zij hun ziekte even kunnen vergeten. DeLaMar Theater, Stage Entertainment én bezoekers van de voorstelling Lazarus op 19 januari om 19:00 uur doneren ieder 1 euro per verkocht ticket. Ook jij draagt er deze avond dus aan bij dat er per verkocht ticket 3 euro naar dit nobele doel gaat. Namens het Gilat theater, bedankt voor je bijdrage.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Geïnspireerd op de roman The man who fell to earth door Walter Tevis
  Tekst: David Bowie en Enda Walsh
  Muziek: David Bowie
  Regie: Ivo van Hove
  Scènefotografie: Jan Versweyveld
  Muzikaal leider: Henry Hey
  Producent: Stage Entertainment

  Muzikanten

  Bandleider/key 1: Ferry Lagendijk
  Drums: Marc Schenk
  Basgitaar: Mark Haanstra
  Gitaar 1: Bastiaan Mulder
  Gitaar 1/2: Ward Veenstra
  Gitaar 2: Marcel Cornelissen
  Key 2: Rolf van de Sande
  Trombone: Ben Schultz
  Saxofoon: Wouter Schueler

  Met een groep naar Lazarus?

  Wil je met je familie, al je vrienden of je collega's naar Lazarus? Geen probleem! Kaarten bestellen voor een groep van meer dan 12 personen kan helaas niet online, maar wel telefonisch. Wij zorgen dan voor mooie en naast elkaar gelegen plaatsen in de zaal. Het is vanaf 13 personen ook mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. In combinatie met kaarten voor Lazarus bieden we zowel borrel- als dinerarrangementen aan, die begeleid worden door een ervaren gastvrouw.

  Voor alle groepsarrangementen en losse kaarten voor groepen (vanaf 13 personen) voor Lazarus kun je contact opnemen via events@delamar.nl of 020-555 2680.

  Bowie Talk podcast

  Een bijzonder onderdeel van afgelopen Uitmarkt was de Bowie Talk. Hierbij liet Ad Visser, die David Bowie persoonlijk kende, samen met speciale gasten zien hoe de voorstelling Lazarus is verbonden met het leven van Bowie. Heb je het gemist? De Bowie Talk is hier als podcast terug te luisteren via Spotify.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5