‘Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force’
Rolling Stone
Musical

Lazarus

David Bowies laatste meesterwerk
Duur: 1 uur 50 minuten
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterwerk Lazarus, ongeveer een maand later overleed hij. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen. 

De Bowie Talk

Een bijzonder onderdeel van afgelopen Uitmarkt was de Bowie Talk. Hierbij liet Ad Visser, die David Bowie persoonlijk kende, samen met speciale gasten zien hoe de voorstelling Lazarus is verbonden met het leven van Bowie. Heb je het gemist? De Bowie Talk is hier als podcast terug te luisteren via Spotify.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen

Woensdag, donderdag en zondagavond

1e rang 2e rang 3e rang
 v.a. €54,15  €44,15  €29,15

Vrijdag en zaterdagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
 v.a. €64,15  v.a. €54,15  v.a. €34,15

Zaterdagavond en zondagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
 v.a. €69,15  €59,15  €39,15

Gouden rang
Boek voor €15,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Geïnspireerd op de roman The man who fell to earth door Walter Tevis
  Tekst: David Bowie en Enda Walsh
  Muziek: David Bowie
  Regie: Ivo van Hove
  Scènefotografie: Jan Versweyveld
  Producent: Stage Entertainment

  Met een groep naar Lazarus?

  Wil je met je familie, al je vrienden of je collega's naar Lazarus? Geen probleem! Kaarten bestellen voor een groep van meer dan 12 personen kan helaas niet online, maar wel telefonisch. Wij zorgen dan voor mooie en naast elkaar gelegen plaatsen in de zaal. Het is vanaf 13 personen ook mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. In combinatie met kaarten voor Lazarus bieden we zowel borrel- als dinerarrangementen aan, die begeleid worden door een ervaren gastvrouw.

  Voor alle groepsarrangementen en losse kaarten voor groepen (vanaf 13 personen) voor Lazarus kun je contact opnemen via events@delamar.nl of 020-555 2680.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5