Lenette van Dongen

Dat doet ze anders nooit
Mary Dresselhuys zaal

Na de bevrijdende kleurexplosie van haar laatste show Paradijskleier gaat cabaretière Lenette van Dongen in haar nieuwe voorstelling nog een stap verder in haar zoektocht naar totale vrijheid. Want wie zou Lenette nog meer kunnen zijn? Is er iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Lenette prent zich in: liever spijt van wél gedaan, dan spijt van nooit gedaan. Geen bucketlist, maar een fukkitlist. Durft ze iets niet? Dan moet ze het juist doen! In Dat doet ze anders nooit geeft Lenette aan de hand van haar kenmerkende zelfspot een hilarisch verslag van haar zoektocht. Rauwer en eerlijker dan dit wordt het niet. Want wie niets meer te verliezen heeft, is eindelijk vrij.

Poelifinario

Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling Paradijskleier de Poelifinario; de meest prestigieuze cabaretprijs van Nederland. De jury schreef onder andere: “Haar levenslust spat van het podium.”

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 24,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Regie: Titus Tiel Groenestege, Pieter Tiddens
  Fotografie: ALEK
  Producent: Bunker Theaterzaken

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5