‘Verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld’
de Volkskrant

Liefdesles

Kees Boot, Stefan Rokebrand, Yara Alink en Nhung Dam
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 1 en 2 mei 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Kunnen we ooit weten wie de ander echt is? Door zowel de eeuwenoude verschillen als de onontkoombare aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen, is het maar de vraag wie heelhuids uit de strijd komt. Laat je meevoeren in een scherp en razendsnel spel in de therapiekamers, waarbij de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard blijven en het venijn uit onverwachte hoek blijkt te komen. Liefdesles is het nieuwe, spannende relatiedrama van Nhung Dam en Koos Terpstra, bekend van het alom bejubelde Hartstocht, een thriller. Een wervelwind van snelheid en herkenbaarheid, die naar adem doet snakken.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 29,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Kees Boot, Stefan Rokebrand, Yara Alink, Nhung Dam

  Creatives

  Tekst: Nhung Dam, Koos Terpstra
  Regie: Koos Terpstra
  Producent: Hummelinck Stuurman Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5