‘Ingenieuze tekst’
de Volkskrant

Loes Luca

Uit het hoofd
Mary Dresselhuys zaal

De door Maria Goos geschreven voorstelling Uit het hoofd vertelt het verhaal van een vader met een geheim, een moeder die rust wil en een dochter die wil leven. Ze wonen in het naoorlogse Rotterdam bij opoe, die van makreel houdt en haar handen afveegt aan de gordijnen. De voorstelling vertelt ook het verhaal van mevrouw Loes: een actrice die aan het einde van haar carrière terugkijkt op haar leven. Omdat ze niet meer helemaal is wat ze geweest is, moet een jonge actrice haar door de voorstelling heen slepen. Maar Uit het hoofd zit op een bijzondere plek in het hoofd van de actrice: daar waar de leugen, de verbeelding, de herinnering en de werkelijkheid met elkaar onderhandelen om het leven dragelijk te maken.

Prikkelarme faciliteiten

In samenwerking met Stichting Onbeperkt Genieten verzorgen we bij de voorstelling van zondag 18 december om 14.30 uur prikkelarme faciliteiten.  Meer informatie

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Loes Luca, Kaatje Kooij

  Creatives

  Tekst: Maria Goos
  Regie: Aat Ceelen
  Producent: Kik Productions

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5