#Los

Cystine Carreon
DeLaMar West (Amsterdam West)

Op een dag krijgt zangeres Ellen (Cystine Carreon) een onweerstaanbaar aanbod: zou ze een digitaal evenbeeld van haarzelf willen creëren? Al haar 86 miljoen hersensellen gekopieerd in een supercomputer? Ellen zegt direct ‘ja’. Zo kan ze immers voor altijd een beschermengel zijn voor haar 16-jarige dochter en perfectie bereiken in haar carrière. Ze kan alles tegelijk zijn: vrouw, moeder, artiest… Alleen maar winst toch? Toch komt Ellen voor de allermoeilijkste keuze van haar leven te staan: kan ze haar dochter ooit nog loslaten? #Los is een filmische one-woman-musical met muziek van componist Rogier Bosman. Roos Schlikker en Erris van Ginkel schreven de tekst, waardoor een flinke dosis humor is gegarandeerd.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel
  Muziek: Rogier Bosman
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5