Maghreb en Mediene

Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een muzikaal spektakel van de Amsterdam Klezmer Band en het Amsterdams Andalusisch Orkest die zich met originaliteit, subtiliteit en virtuositeit op hun muziek storten. Een kleurrijk gezelschap van gedreven musici die een brug slaan tussen de Arabische en de Joodse cultuur. Samen creëren zij een feestelijke mix van avontuurlijke Chassidl, Chaabi Andalus, Čoček, Tarab, Sirba èn niet te vergeten de Sufi Andalusi met prachtige mystieke en gedragen solo's. Verder brengen zij deze avond ook knetterend koper, razende accordeonsalvo's, jubelende rieten en meeslepende zang.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop of tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Biografie

  Al sinds 2001 brengt de Amsterdam Klezmer Band meeslepende en opzwepende shows naar de theaters. De groep staat internationaal bekend als brenger van onorthodoxe, vernieuwende en aanstekelijke klezmer, zigeuner en oriëntaalse klanken.
  Het Amsterdams Andalusisch Orkest gaat onder muzikale leiding van violist Abderrahim Semlali op zoek naar de wortels van de Noord-Afrikaanse volksmuziek. Deze zoektocht leidt tot een versmelting van diverse Arabo-Andalusische muziekstijlen rond de Middellandse Zee. Een samenspel van dynamische ritmes, melancholische melodielijnen en ragfijne improvisaties op een mix van Oosterse en Westerse instrumenten.

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5