Maghreb en Mediene

Amsterdam Klezmer Band en het Amsterdams Andalusisch Orkest
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Omdat het niet mogelijk is om te voldoen aan de geldende coronamaatregelen voor de speeldatum (een maximum van 30 mensen per zaal), is deze voorstelling helaas geannuleerd.  Zodra het duidelijker is wanneer de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld worden en we onze reguliere programmering kunnen hervatten, sturen we je een voucher toe. Je bent er dan zeker van dat de voorstelling die jij met je voucher boekt, ook écht door zal gaan. Lees meer

Een muzikaal spektakel van de Amsterdam Klezmer Band en het Amsterdams Andalusisch Orkest. Dit kleurrijke gezelschap van gedreven musici stort zich met originaliteit, subtiliteit en virtuositeit op hun muziek, om zo een brug te slaan tussen de Arabische en de Joodse cultuur. Samen creëren zij een feestelijke mix van avontuurlijke Chassidl, Chaabi Andalus, Čoček, Tarab, Sirba èn niet te vergeten de Sufi Andalusi met prachtige mystieke en gedragen solo's. Maak je klaar voor avond vol knetterend koper, razende accordeonsalvo's, jubelende rieten en meeslepende zang.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop of tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Biografie

  Al sinds 2001 brengt de Amsterdam Klezmer Band meeslepende en opzwepende shows naar de theaters. De groep staat internationaal bekend als brenger van onorthodoxe, vernieuwende en aanstekelijke klezmer, zigeuner en oriëntaalse klanken.
  Het Amsterdams Andalusisch Orkest gaat onder muzikale leiding van violist Abderrahim Semlali op zoek naar de wortels van de Noord-Afrikaanse volksmuziek. Deze zoektocht leidt tot een versmelting van diverse Arabo-Andalusische muziekstijlen rond de Middellandse Zee. Een samenspel van dynamische ritmes, melancholische melodielijnen en ragfijne improvisaties op een mix van Oosterse en Westerse instrumenten.

  Creatives
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5