Mamma Medea

Theatergroep Suburbia
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Het hartverscheurende verhaal van koningsdochter en liefhebbende moeder Medea blijft altijd actueel. In het kleurrijke stuk Mamma Medea zien we hoe Medea (Charlie Chan Dagelet) haar familie verraadt en haar warme vaderland achterlaat voor haar grote liefde Jason (Stefan Rokebrand). In het kille, noordelijke Korinthe wordt ze echter niet geaccepteerd en voelt ze zich een outcast. Als Jason haar na de geboorte van hun kinderen verlaat voor een ander, ziet Medea geen andere uitweg meer en verbindt ze de ultieme consequentie aan zijn verraad. Tom Lanoye schreef deze volstrekt eigen versie van de Griekse tragedie in 2001, die nu opnieuw geënsceneerd wordt door Olivier Diepenhorst. Met zijn kenmerkende gepassioneerde regiestijl brengt hij de personages tot leven en weet hij de Medea in onszelf gevaarlijk dichtbij te laten komen.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Charlie Chan Dagelet, Stefan Rokebrand, e.a.

  Creatives

  Tekst: Tom Lanoye
  Muziek: George Dhauw
  Regie: Olivier Diepenhorst
  Producent: Theaterbureau De Mannen

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5