Mamma Medea

Theatergroep Suburbia
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Het hartverscheurende verhaal van koningsdochter en liefhebbende moeder Medea blijft altijd actueel. In het kleurrijke stuk Mamma Medea zien we hoe Medea (Charlie Chan Dagelet) haar familie verraadt en haar warme vaderland achterlaat voor haar grote liefde Jason (Stefan Rokebrand). In het kille, noordelijke Korinthe wordt ze echter niet geaccepteerd en voelt ze zich een outcast. Als Jason haar na de geboorte van hun kinderen verlaat voor een ander, ziet Medea geen andere uitweg meer en verbindt ze de ultieme consequentie aan zijn verraad. Tom Lanoye schreef deze volstrekt eigen versie van de Griekse tragedie in 2001, die nu opnieuw geënsceneerd wordt door Olivier Diepenhorst. Met zijn kenmerkende gepassioneerde regiestijl brengt hij de personages tot leven en weet hij de Medea in onszelf gevaarlijk dichtbij te laten komen.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  Charlie Chan Dagelet, Stefan Rokebrand, e.a.

  Creatives

  Tekst: Tom Lanoye
  Muziek: George Dhauw
  Regie: Olivier Diepenhorst
  Producent: Theaterbureau De Mannen

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5