Mamma Mia!

De internationale ABBA-musicalsensatie
Wim Sonneveld zaal

De gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie! In Mamma Mia! zien we hoe Sophie op het punt staat om te trouwen op een zonnig Grieks eiland. Ze zou graag door haar vader worden weggegeven, maar wie is dat eigenlijk? Door de zoektocht van Sophie wordt haar vrijgevochten moeder Donna (Brigitte Heitzer) plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie van haar voormalige liefdes… Mamma Mia! is een feest van een voorstelling met de grootste hits van ABBA, die in de originele Engelstalige versie worden vertolkt (de dialogen zijn wel in het Nederlands). Bereid je voor op een verhaal vol romantiek, nostalgie en heerlijke humor!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen

Dinsdag, woensdag & donderdag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €69,00  €59,00  €49,00  €25,00


Vrijdag, zaterdag & zondagmiddag

 Gouden rang  1e rang  2e rang  3e rang
 €79,00  €69,00  €59,00  €35,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.