‘Even luchtige als sympathieke theaterconference’
Trouw

Marcel Hensema

Alles in de hens
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) is terug in het theater met een autobiografische voorstelling die balanceert op het randje van cabaret en toneel. Alles in de hens gaat over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om los te komen van de drukte, zijn werk en zijn puberkinderen. Door die voettocht kan hij met een afstandje kijken naar zijn leven en de dingen die op zijn pad komen. Er komt van alles langs: gekke mensen, dieren, maar ook obstakels in zijn hoofd waar hij mee moet zien te dealen. Zo krijgt een luchtige tocht vol humor ook een spiritueel randje. Alles in de hens is een warme voorstelling vol mooie verhalen en herkenbare typetjes, omlijst door de muziek van Edison-winnaar en bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jan 2022
  zo 16 jan 15.00 uur
  Matinee
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Rik van den Bos
  Regie: Ola Mafaalani
  Muziek: Carel Kraayenhof
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5