‘Even luchtige als sympathieke theaterconference’
Trouw

Marcel Hensema

Alles in de hens
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Marcel Hensema (Hollands HoopPenoza) is terug in het theater met een autobiografische voorstelling die Marcel zelf omschrijft als ‘verhalend cabaret’. Alles in de hens gaat over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om los te komen van het gepieker in zijn hoofd, zijn werk en zijn puberkinderen. Marcel speelt zijn vader, zijn vrouw, maar ook de goudeerlijke caissière van de plaatselijke action en vele andere bijzondere figuren. De meest waardevolle inzichten krijgt hij namelijk uit onverwachte hoek… Alles in de hens is een warme voorstelling vol mooie verhalen, herkenbare typetjes, humor en muziek van Edison-winnaar en bandoneonspeler Carel Kraayenhof.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • jan 2022
  zo 16 jan 15.00 uur
  Matinee
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Tekst: Rik van den Bos
  Regie: Ola Mafaalani
  Muziek: Carel Kraayenhof
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5