‘Een theaterjuweeltje’
Dagblad van het Noorden

Marcel Hensema

Mijn Ede
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

De Groningse acteur Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza, De verleiders) neemt ons in Mijn Ede mee terug naar zijn geboortegrond. We maken kennis met de mensen uit Hoogezand; het dorpje waar Marcels ouders een café bestierden. We horen hun anekdotes en sterke verhalen, omlijst door de muziek van de Groningse troubadour Ede Staal. Voor veel Groningers zijn de liedjes van Ede namelijk verweven met de grote momenten uit hun levens: bruiloften, ontluikende liefdes, eenzaamheid, begrafenissen… Mijn Ede speelde in 2013 door het hele land en was overal stijf uitverkocht. Nu is deze door Rik van den Bos geschreven voorstelling, die de gezellige sfeer van een stamkroeg ademt, terug voor een klein publiek. Speciaal voor de gelegenheid tovert Marcel de Wim Sonneveldzaal van DeLaMar Theater om tot theatercafé, zodat je deze intieme voorstelling op het podium en op gepaste afstand kunt beleven.

Genre: toneel

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 30 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Voor aanvang van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Rik van den Bos
  Regie: Ola Mafaalani
  Producent: Noord Nederlands Toneel, Marcel Hensema

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5