Marijn Brouwers

Soloquartet
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De afgelopen jaren maakte Marijn Brouwers vijf theaterprogramma’s; één met Jenny Arean en de overige vier solo. Elke solovoorstelling ging over een van Marijns vier muzikale helden: Frans Halsema, Charles Aznavour, Chet Baker en Frank Sinatra. Met vier solo’s en vier helden is het nu tijd voor een kwartet! Want, na een tijd van quarantaine, naar binnen keren en bezinning maakt Marijn van het rijke repertoire dat hij eerder bracht een nieuw programma. Een programma over opkrabbelen en weer naar buiten gaan. Over durf, moed en hoop. Samen met zijn band brengt Marijn hoogtepunten uit zijn vorige shows; zoals Zondagmiddag Buitenveldert, Voor haar, La Bohème en Mijn kleine lieveling. Soloquartet is een ode aan veerkracht, verpakt in een bijzonder en intiem theaterconcert.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Marijn Brouwers (zang), Marc-Peter van Dijk (piano), Hermine Deurloo (mondharmonica), Reyer Zwart (bas en gitaar)

  Creatives

  Producent: Marijn Brouwers

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5