Marlijn Weerdenburg

Mijn buik vol van de liefde
Duur: 1 uur 10 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

2021 was een bewogen jaar in het leven van Marlijn Weerdenburg (Diana & Zonen, Danni Lowinski, Moltalk). Marlijn verloor haar moeder, terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen en de emoties die ze met zich meebrengen, schreef Marlijn samen met Paul de Munnik, Bertolf en Izaline Calister het prachtige nieuwe album Samen. Tijdens het concert Mijn buik vol van de liefde brengt Marlijn deze nieuwe nummers met behulp van haar band ten gehore. Ze zingt de longen uit haar lijf, maakt de pijn bespreekbaar, maar deelt ook haar dankbaarheid voor het leven. Rauw en met de billen bloot; een concert dat gaat over de essentie van het leven.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Friendly Fire

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.