Martijn Fischer zingt hits van Hazes

De veelgeprezen hoofdrolspeler uit Hij gelooft in mij
Duur: 2 uur 10 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Nadat hij tweeënhalf jaar schitterde als André Hazes in de musical Hij gelooft in mij, duikt Martijn Fischer opnieuw in de muziek van deze populaire volkszanger. Martijn weet namelijk als geen ander de prachtige teksten van Hazes te vertolken: soms groots en meeslepend, soms klein en ingetogen. Tijdens Martijn Fischer zingt hits van Hazes brengt hij samen met zijn band een mix van levensliederen en feestmuziek, waarbij natuurlijk alle grote hits voorbijkomen. Een heerlijke avond om samen de nalatenschap van Hazes te vieren!

Gastartiesten

Extra leuk: Op donderdag 6 februari verzorgt Loes Luca een gastoptreden bij de voorstelling en op zaterdag 8 februari zing Jim Bakkum mee!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 36,00
2e rang € 32,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
In de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Muzikaal leider: Roger Happel
  Muzikanten: Martijn Fischer, Ingeborg Helder e.a.
  Producent: Senf Theaterpartners en Bos Theaterproducties

  Martijn Fischer over André Hazes

  Martijn Fischer: “Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar. Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Hij is een grootheid van 1,68 meter, wiens muziek troost geeft en verbroedert.”

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5