Martine Sandifort

Namasteetjes
Duur: 2 uur 5 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Ben jij op zoek naar geluk, rust en balans in je leven? Wil je eindelijk weer eens zorgeloos van het leven genieten? Dan moet je niet bij Martine Sandifort zijn! Met haar online trainingen ‘Creëer je eigen crisis!’, ‘Het is wat het is!’ en ‘Ben je er nou nóg niet overheen?’ heeft Martine (Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis, Dokter Corrie) het afgelopen jaar al duizenden mensen naar de klote gecoacht. Nieuwsgierig? Kom dan naar het life-changing-experience-event Namasteetjes. Hierin geeft Martine allerhande tips en tricks, verzorgt haar hond Fiebie een geleide meditatie en zingt Martine haar wereldhits Namasté, Koffiebekerrrrr en Ik wil wel dood maar het lukt me maar niet. Jouw leven zal compleet veranderd zijn. Of niet.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • nov 2021
  di 16 nov 20.00 uur
  Try-out
  v.a. € 15,00
 • wo 17 nov 20.00 uur
  Première
  v.a. € 19,50
 
Prijzen

Dinsdag (try-out)

 1e rang  2e rang  3e rang
 €24,50  €19,50  €15,00

Woensdag (première)

 1e rang  2e rang  3e rang
 €27,50  €24,50  €19,50

 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Producent: Eigen naam BV

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5