Toneelstuk Masterclass Fotografie Roy Beusker DeLaMar
Pia Douwes is van meet af aan overtuigend

de Volkskrant

Toneel

Masterclass

Pia Douwes e.a.

In de herfst van haar carrière gaf operaster Maria Callas masterclasses aan de prestigieuze Juilliard School in New York. Amerikaanse successchrijver Terrence McNally schreef een bekroond toneelstuk over deze periode, genaamd Masterclass. Hierin zien we hoe Maria Callas (Pia Douwes) de fantomen in haar hoofd probeert te trotseren, terwijl ze geïrriteerd en ontmoedigd raakt van het niveau van haar leerlingen. Haar opvattingen over tekst en interpretatie, de noodzaak om persoonlijk te zijn; Callas wrijft het haar pupillen in met humor en een boosaardig gevoel voor superioriteit. Ondersteund door muziek van Verdi, Puccini en Bellini vertelt Masterclass op schitterende wijze het levensverhaal van ’s werelds beroemdste operazangeres. Over haar divagedrag en artiestendom, het kiezen tussen haar carrière en foute mannen, en over haar onvoorwaardelijke passie voor muziek.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Wo 1 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 2 mei 20:30
v.a. € 19,50
Première
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Pia Douwes e.a.

Creatives
Fotografie

Roy Beusker

Producent

Triple T Agency https://www.piadouwesinmasterclass.nl/

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Borrelarrangement

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.