‘Pia Douwes is van meet af aan overtuigend’
de Volkskrant

Masterclass

Pia Douwes e.a.
Mary Dresselhuys zaal

In de herfst van haar carrière gaf operaster Maria Callas masterclasses aan de prestigieuze Juilliard School in New York. Amerikaanse successchrijver Terrence McNally schreef een bekroond toneelstuk over deze periode, genaamd Masterclass. Hierin zien we hoe Maria Callas (Pia Douwes) de fantomen in haar hoofd probeert te trotseren, terwijl ze geïrriteerd en ontmoedigd raakt van het niveau van haar leerlingen. Haar opvattingen over tekst en interpretatie, de noodzaak om persoonlijk te zijn; Callas wrijft het haar pupillen in met humor en een boosaardig gevoel voor superioriteit. Ondersteund door muziek van Verdi, Puccini en Bellini vertelt Masterclass op schitterende wijze het levensverhaal van ’s werelds beroemdste operazangeres. Over haar divagedrag en artiestendom, het kiezen tussen haar carrière en foute mannen, en over haar onvoorwaardelijke passie voor muziek.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Pia Douwes e.a.

  Creatives

  Fotografie: Roy Beusker
  Producent: WE Theater  https://www.piadouwesinmasterclass.nl/

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.