Musical Meester Kikker Fotografie Sander Mulkens (3)
Jeugd

Meester Kikker (6+)

Naar het boek van Paul van Loon

Wanneer meester Frans met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. “Soms ben ik een kikker”, vertelt hij. “Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.” Het is het startsein van allerlei spannende en grappige avonturen... Want waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers? Je ontdekt het in deze gloednieuwe musical, gebaseerd op het boek van Paul van Loon.

Speeldata en tickets

December 2023

Za 16 dec 14:30
v.a. € 17,50
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Za 16 dec 14:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€22,50 €19,50 €17,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Dennis de Groot, Hilke Bierman en Sanne Franssen

Creatives
Tekst

Mark Haayema

Muziek

Fons Merkies

Regie

Joep Onderdelinden

Decor

Roos Veenkamp

Poppen

Cynthia Borst

Producent

De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door schrijver, poppenspeler en theatermaker Mark Haayema. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug?, Meneertje Meer, De vriendelijke Draak, 1234 Poppetje van Papier en Johannes de Parkiet. Deze laatste voorstelling is gebaseerd op zijn eigen prentenboek, dat in 2019 de Vlag & Wimpel van de griffeljury kreeg en tevens kerntitel van de Kinderboekenweek werd. Ook schrijft Mark scenario’s voor Woezel & Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen.

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 5 min. zonder pauze
Leeftijdsadvies

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.