Meester Kikker (5+)

Naar het boek van Paul van Loon
Mary Dresselhuys zaal

Wanneer meester Frans met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. “Soms ben ik een kikker”, vertelt hij. “Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.” Het is het startsein van allerlei spannende en grappige avonturen... Want waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers? Je ontdekt het in deze gloednieuwe musical, gebaseerd op het boek van Paul van Loon.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 19,50
3e rang € 17,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over De Grote Haay

  De Grote Haay is opgericht door schrijver, poppenspeler en theatermaker Mark Haayema. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug?, Meneertje Meer, De vriendelijke Draak, 1234 Poppetje van Papier en Johannes de Parkiet. Deze laatste voorstelling is gebaseerd op zijn eigen prentenboek, dat in 2019 de Vlag & Wimpel van de griffeljury kreeg en tevens kerntitel van de Kinderboekenweek werd. Ook schrijft Mark scenario’s voor Woezel & Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen.

  Cast

  Dennis de Groot e.a.

  Creatives

  Tekst: Mark Haayema
  Muziek: Fons Merkies
  Regie: Joep Onderdelinden
  Decor: Roos Veenkamp
  Poppen: Cynthia Borst
  Producent: De Grote Haay

  Kaarten tickets

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.