Familie Epos Mensen zoals jij DeLaMar (1)
Toneel

Mensen zoals jij

Imanuelle Grives, Sigrid ten Napel e.a.

Een jong stel zit in stilte aan tafel. Ze hebben net gehoord dat ze een kind gaan krijgen, maar de man kan geen woord meer uitbrengen. “Waarom zeg je niets?”, vraagt zijn vriendin, “Wil je het niet?”. Hij probeert te praten, maar kan alleen maar zwijgen. En als die oorverdovende stilte niet even, maar dagen duurt, raakt zij in paniek. Welk vreselijk geheim draagt hij met zich mee? Om uit te vinden waar dat zwijgen vandaan komt, moet hij terug zijn familiegeschiedenis in. Floris van Delft, maker van Angry Young Men, Schijn (Fahd Larhzaoui) en JA (Nasrdin Dchar), stelt in Mensen zoals jij de vraag: zijn taboes een universeel gegeven? En hoe open zijn we werkelijk in Nederland?

#MatchMyStory

Ken je dat? Een (familie)verhaal waarover wordt gezwegen, uit angst of ongemak? En dat erover praten toch oplucht? Via het Mensen zoals jij-contextprogramma #MatchMyStory kun je je verhaal alsnog delen.

Nagesprek

Direct na afloop van de voorstelling is er een nagesprek in de zaal. 

Speeldata en tickets

Februari 2024

Vr 23 feb 20:30
v.a. € 19,50
Met nagesprek
Koop tickets
Za 24 feb 20:30
v.a. € 19,50
Première | met nagesprek
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€26,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Als je 1 ticket koopt, worden er maar €3,50 transactiekosten in rekening gebracht. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Imanuelle Grives, Simon Heijmans, Sigrid ten Napel en Juan Zyad

Creatives
Tekst en regie

Floris van Delft

Muziek

Haytham Safia

Decor- en kostuumontwerp

Nicky Nina de Jong

Lichtontwerp

Tim van 't Hof

Fotografie

Mark Engelen, Het Echte Werk

Producent

WAT WE DOEN

Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam

Gezelschap WAT WE DOEN werkt aan uitdagende projecten met als doel het met mensen te hebben over de wereld om ons heen. Aan de hand van theater, maar ook met podcasts, standup comedy en lezingen. Eerdere voorstellingen zijn o.a. Angry Young Men (2022), Hoe ik talent voor het leven kreeg (2020 en 2022), Een zorg voor later (2021) en MOLLEN (2018 en 2021).

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.