Mensen zoals jij

Een epos over een familie die zwijgt
Mary Dresselhuys zaal

In dit persoonlijke familie-epos zien we drie generaties die niet kunnen of willen praten over belangrijke gevoelens en gedachten. Aan de eettafel praten ze met elkaar over van alles, maar toch ook over niets. Want wat betekent het als gesprekken over ziekte, verlangen en angst niet op tafel mogen of kunnen komen? Floris van Delft, maker van Angry Young Men, Schijn (Fahd Larhzaoui) en JA (Nasrdin Dchar), vervlecht in Mensen zoals jij zijn eigen oer-Hollandse familiegeschiedenis met de ervaringen van mensen wiens wortels hier duizenden kilometers vandaan liggen. Familieverhalen die toch sprekend lijken op die van zijn eigen familie. Mensen zoals jij stelt de vraag: zijn taboes een universeel gegeven? En hoe open zijn we werkelijk in Nederland?

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Matthijs IJgosse, Juan Zyad, Imanuelle Grives e.a.

  Creatives

  Tekst en regie: Floris van Delft
  Muziek: Haytham Safia
  Kostuums: Nicky Nina de Jong
  Beeldende kunst: Quentley Barbara
  Lichtontwerp: Remko van den Ende
  Fotografie: Mark Engelen
  Producent: WAT WE DOEN
  Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam

  Over 'WAT WE DOEN'

  Gezelschap WAT WE DOEN werkt aan uitdagende projecten met als doel het met mensen te hebben over de wereld om ons heen. Aan de hand van theater, maar ook met podcasts, standup comedy en lezingen. Eerdere voorstellingen zijn o.a. Angry Young Men (2022), Hoe ik talent voor het leven kreeg (2020 en 2022), Een zorg voor later (2021) en MOLLEN (2018 en 2021).

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.