Milow

Unplugged
Mary Dresselhuys zaal

Met grote hits als You don’t know en Ayo technology groeide de Vlaams-Nederlandse pop singer-songwriter Milow uit tot een internationale muzieksensatie. Zijn prachtige nummers weten luisteraars tot tranen te roeren, evenals zijn veelgeprezen optredens bij het tv-programma Beste zangers in 2020. Toch gaf Milow tot nu toe maar weinig prijs over zijn persoonlijke leven. Maar dat verandert met zijn nieuwste album Nice to meet you, door de zanger zelf omschreven als zijn meest persoonlijke plaat ooit. Tijdens zijn theatertour Unplugged laat Milow upbeat nummers van dit nieuwe album horen, en natuurlijk mogen zijn grootste hits ook niet ontbreken.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • mrt 2023
  za 18 mrt 20.30 uur
  v.a. € 17,50
  Laatste tickets Nog 64 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 28,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Friendly Fire

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.