Afgelopen

Mondays­@West

Ensemble, ensemble!
Duur: 1 uur 10 minuten zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Deze voorstelling stond op 9 mei in DeLaMar West en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

De beste musicalzangers van Nederland komen samen voor een uniek en eenmalig concert! Voor deze editie van Mondays@West is een gloednieuw musicalensemble samengesteld, met castleden uit allerlei populaire musicals van dit seizoen. Hier kunnen ze doen wat ze het állerliefste doen: zingen. Van Hamilton tot Oklahoma, de mooiste ensemblestukken komen voorbij. Zonder afleiding van choreografie, decorchangementen of snelverkledingen kun jij genieten van samenzang zoals het ooit door de componist is bedoeld. Een echte must-see voor liefhebbers van musicalnummers!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 17,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Creatives

  Producent: RooxLive i.s.m. DeLaMar West

  Cast

  Armand Pol, Aron Bruisten, Caroline Beuth, Cathalijne de Sonnaville, Celine Rietmeyer, Danique Graanoogst, Dieter Spileers, Eliane Kwee, Esmee Mardjan, Eva van der Post, Flen Huisman, Frank van Hengel, Gino Korsèl, Guus Boswinkel, Howard van Dodemont, Jeroen Sigterman, Jolijn Henneman, Judith Boesen, Julia Berendse, Kiki Heus, Leanne Lena, Lena Stallinga, Lone van Roosendaal, Ludo van der Winkel, Nienke Latten, Nori de Winter, Q-shans Thode, Robbert van den Bergh, Ruben Kuppens, Rudy Hellewegen, Ruth Sahertian, Sander van Voorst tot Voorst, Sanne den Besten, Silencio Pinas, Sjoerd Oomen, Soraya Gerrits, Sterre Verschoor, Steven Roox, Sven Blom, Tessa Sunniva van Tol, Victor Marinus, Willemien Dijkstra, Zoï Duister

  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5