Murder ballad

Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 9 en 10 juni 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

De Off-Broadway hit Murder ballad is een doorgecomponeerde rockmusical waarin een mysterieuze vertelster (Cystine Carreon) het publiek meeneemt in het verhaal van Sara (Vajèn van den Bosch). Sara is een ambitieuze, levenslustige twintiger, die alles uit het leven wil halen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom (Jonathan Demoor) ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael (Buddy Vedder). Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen; heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Wanneer ze Tom vervolgens weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op… Helaas wordt duidelijk dat het verhaal van Murder ballad voor één iemand fataal afloopt. Maar de vraag is: wie is het slachtoffer en wie is de dader?

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon, Jonathan Demoor

  Creatives

  Producent: STENT Producties

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

  Brunch en diner

  In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een seizoensmenu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zondag geopend voor een brunch. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit op een veilige manier kan, waarbij de sfeer net zo gezellig blijft als anders. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5