N00b Fotografie Mark Engelen DeLaMar
Nu al zin in meer

de Volkskrant

Cabaret

n00b

n00b speelt n00b

de Volkskrant

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde in 2021 een droomdebuut. Ze studeerden af aan de toneelschool, wonnen de Top Naeff Prijs voor het meest veelbelovende talent en sleepten zowel de publieksprijs als de Wim Sonneveldprijs in de wacht op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nu duiken de dames het theater in met hun eerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wil. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Deze voorstelling is eerder verplaatst van 5 en 6 oktober 2023 naar 15 en 16 januari 2024. De boekers van tickets zijn op 3 oktober per mail en sms op de hoogte gebracht van de verplaatsing.

Cabaret Collectie

n00b speelt n00b is geselecteerd voor de Cabaret Collectie van het Nederlands Theaterfestival, waardoor het bij de beste cabaretvoorstellingen van dit seizoen hoort. Uit het juryrapport: "Dit zijn performers die razendsnel kunnen schakelen, die schaamteloos hun hele fysiek, mimiek en stemgebruik inzetten. Ze blazen omver, maar durven ook kwetsbaar te worden."

 

Speeldata en tickets

Januari 2024

Ma 15 jan 20:30
v.a. € 19,50
Laatste tickets Nog 1 beschikbaar
Di 16 jan 20:30
v.a. € 19,50
Laatste tickets Nog 1 beschikbaar

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€25,00 €23,00 €19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst

Laura Bakker en Isabelle Kafando

Regie

Peter van de Witte

Fotografie campagnebeeld

Mark Engelen

Producent

More Theater Producties

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 20 min. zonder pauze

Achter de schermen

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.