‘Nu al zin in meer’
de Volkskrant

n00b

n00b speelt n00b
Mary Dresselhuys zaal

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde in 2021 een droomdebuut. Ze studeerden af aan de toneelschool, wonnen de Top Naeff Prijs voor het meest veelbelovende talent en sleepten zowel de publieksprijs als de Wim Sonneveldprijs in de wacht op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nu duiken de dames het theater in met hun eerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wil. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 23,00
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Laura Bakker en Isabelle Kafando
  Regie: Peter van de Witte
  Fotografie campagnebeeld: Mark Engelen
  Scènefotografie: Bram Willems Photography
  Producent: More Theater Producties

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.