Naomi van der Linden en Jeannine la Rose

I am changing
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Nu de deuren van de theaters weer op een kier mogen, toveren Naomi van der Linden en Jeannine la Rose de Mary Dresselhuys zaal om tot een intieme jazzclub uit vervlogen tijden. De twee speelden samen in de musical The color purple, die Jeannine een Musical Award voor Beste vrouwelijke bijrol en Naomi een nominatie voor Beste vrouwelijke hoofdrol opleverde. Samen met arrangeur en pianist Paul Maassen bundelen ze nu hun krachten voor een exclusief programma vol muziek en persoonlijke verhalen, als reflectie op de huidige tijd. I am changing is een ode aan theater, aan veerkracht en het kunnen omgaan met veranderingen. Hiervoor putten Naomi en Jeannine inspiratie uit het repertoire van powervrouwen van de afgelopen 100 jaar. Van Bessie Smith, Aretha Franklin en Tina Turner tot aan Jill Scott; en van The color purple tot aan Dreamgirls. Maak je klaar voor een sfeervolle voorstelling vol jazz, gospel, soul en musical, aangevuld met bijzondere verhalen.

Genre: muziektheater

Extra voorstellingen op 27 en 28 juni

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 30 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Voor aanvang van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Naomi van der Linden, Jeannine la Rose
  Muziek: Paul Maassen
  Dramaturgie: Jappe Groenendijk

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5