Igone de Jongh Renaissance Fotografie Handiedan DeLaMar
Dans

Igone de Jongh en Marijn Rademaker

Renaissance

Ontdek de betoverende wereld van Igone de Jongh en Marijn Rademaker in Renaissance! Igone en Marijn brengen hun artistieke vrijheid op meesterlijke wijze tot uiting in vijf unieke choreografieën. Zo kun je onder andere de passie van de pas de deux uit Het Zwanenmeer en Romeo en Juliet opnieuw beleven. Aan de hand van de choreografieën deelt Igone op intieme wijze haar levensverhaal, inclusief hoogte- en dieptepunten. Van de harde weg naar boven, de gloriejaren bij Het Nationale Ballet, tot aan de ‘vrije val’ van de afgelopen jaren. Ook Marijn Rademaker beleeft zijn eigen unieke renaissance. Geniet van een prachtige autobiografische voorstelling vol video’s, persoonlijke notities, ontboezemingen en natuurlijk vijf verbluffende dansstukken.

Speeldata en tickets

Februari 2025

Wo 19 feb 20:00
v.a. € 22,50
Koop tickets
Do 20 feb 20:00
v.a. € 22,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€44,50 €39,50 €32,50 €22,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Regie:

Marc Pos

Producent:

Igone de Jongh, The Fame Game-Initiatives en Senf Producties

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.