Nasrdin Dchar

Adem
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 24 t/m 28 maart 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Stel je voor: het is oudejaarsavond 2020. Je zit met je familie en vrienden op gepaste afstand van elkaar en kijkt terug op het afgelopen jaar. 2020, dat was het jaar van... incasseren? Van verandering? Revolutie zelfs? Of van stilte? Stilstand? Verbinding? Na zijn succesvolle voorstellingen Dad en Ja vraagt veelgeprezen acteur Nasrdin Dchar zich in zijn nieuwe show Adem af hoe we deze tijd zullen herinneren. Wat zullen we nooit meer vergeten, en wat gaat ons en de wereld écht veranderen? Op zijn eigen, persoonlijke wijze zoekt Nasrdin naar grip op de chaos van het afgelopen jaar.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst & regie: Floris van Delft

  Adem is een co-productie van: Nasrdin Dchar, Theaterbureau De Mannen en stichting Wat We Doen

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5