Nasrdin Dchar

Adem
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Stel je voor: het is december 2029. Tien jaar vanaf nu, het einde van de jaren 20. Je bent samen met je familie en vrienden en kijkt terug naar hoe dit decennium ook alweer begon. Weet je nog, 2020? Dat was het jaar van incasseren. Van stilte en bezinning. Van verbijstering en reflectie. Van chaos en van revolutie. Na zijn succesvolle voorstellingen Dad en Ja vraagt veelgeprezen acteur Nasrdin Dchar zich in zijn nieuwe show Adem af hoe we deze tijd zullen herinneren. Wat zullen we nooit meer vergeten, wat zal voor altijd veranderen? Op zijn eigen, persoonlijke wijze kijkt Nasrdin terug op een heel bijzonder jaar.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst & regie: Floris van Delft

  Adem is een co-productie van: Nasrdin Dchar, Theaterbureau De Mannen en stichting Wat We Doen

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5