Nederlands Balletgala 2021

Top van de Nederlandse dans in één programma
Zaal: Wim Sonneveld zaal DeLaMar Theater

Alexandra Radius en Han Ebbelaar, het beroemdste balletechtpaar dat Nederland ooit kende, organiseren het jaarlijkse Nederlands Balletgala. Op deze feestelijke avond maken alle grote Nederlandse dansgezelschappen hun opwachting tijdens een bijzondere benefietvoorstelling ten gunste van Stichting Dansersfonds ’79. De ideale kans om de Nederlandse dans te steunen, maar ook om (opnieuw) kennis te maken met de top van de Nederlandse dans.

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 15 november 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Nederlands Balletgala 2021 de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • nov 2021
  ma 15 nov 20.00 uur
  v.a. € 60,00
  Laatste kaarten Nog 1 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 85,00
2e rang € 60,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5