Nederlands Balletgala 2021

Hommage aan de Nederlandse dans(ers)
Duur: 2 uur 45 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Voor de 23ste keer organiseren Alexandra Radius en Han Ebbelaar, het beroemdste balletechtpaar dat Nederland ooit kende, het Nederlands Balletgala. Nadat het gala vorig jaar vanwege coronabeperkingen geannuleerd moest worden, maken dit jaar alle grote Nederlandse dansgezelschappen weer hun opwachting tijdens deze bijzondere benefietvoorstelling ten gunste van Stichting Dansersfonds ’79. Zo kun je genieten van juweeltjes uit het repertoire van Het Nationale Ballet, de Junior Company van Het Nationale Ballet, het Nederlands Dans Theater, Introdans, Scapino Ballet Rotterdam en Conny Janssen Danst. Ook worden tijdens deze feestelijke avond de jaarlijkse prijzen van het Dansersfonds uitgereikt. Kortom: de ideale kans om de Nederlandse dans te steunen, maar ook om (opnieuw) kennis te maken met de top van de Nederlandse dans.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 85,00
2e rang € 60,00
3e rang € 40,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5