Nederlands Balletgala 2023 Fotografie Bas Czerwinski DeLaMar
Dans

Nederlands Balletgala 2023

Top van de Nederlandse dans in één programma

Voor de 25ste keer organiseren Alexandra Radius en Han Ebbelaar, het beroemdste balletechtpaar dat Nederland ooit heeft gekend, het Nederlands Balletgala van het door hen opgerichte Dansersfonds ’79. Ook dit jaar zullen alle grote Nederlandse dansgezelschappen hun opwachting maken tijdens deze bijzondere benefietvoorstelling ten gunste van jong én bewezen Nederlands danstalent. Hoogtepunten zijn onder andere Crystal Pites juichend ontvangen Ten Duets on a Theme of Rescue (Nederlands Dans Theater 2), een deel uit de recente hitproductie Carmen (Introdans) en twee adembenemende duetten uit David Dawsons The Four Seasons en William Forsythes Pas/Parts 2018 (beide Het Nationale Ballet). Ook zijn er bijdragen van Scapino Ballet Rotterdam, Conny Janssen Danst en de Junior Company van Het Nationale Ballet. Kortom: de ideale kans om (opnieuw) kennis te maken met de top van de Nederlandse dans!

Gesigneerd exemplaar van Levensdans

Speciaal vanwege deze jubileumeditie kun je aan je bestelling van eersterangs­tickets voor het balletgala een exclusief gesigneerd exemplaar van Levensdans toevoegen (voor €22,50 i.p.v. de reguliere boekprijs van €27,50). In dit recent verschenen boek van Astrid van Leeuwen blikken Alexandra Radius en Han Ebbelaar uitgebreid terug op hun leven, hun lange carrière en hun bijzondere liefde voor de dans en voor elkaar.

Speeldata en tickets

November 2023

Ma 13 nov 19:30
v.a. € 40,00
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Ma 13 nov 19:30
Koop tickets
1e rang met boek* 1e rang 2e rang 3e rang
€107,50 €85,00 €60,00 €40,00

* Inclusief een exclusief gesigneerd exemplaar van Levensdans . Er is een beperkt aantal boeken, op = op.  

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20. Voor deze voorstelling is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken. 

Producent

Dansersfonds ‘79

Zaal Wim Sonneveld zaal
Theater DeLaMar Amsterdam Borrelarrangementen

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.